Anotace: -
zbytek mozku
hrůzou chátrá
hubou ven mu
lezou játra
leze z hnoje
bez pochvaly
chtěl by psáti
zas tu
jenže se mu s prominutím
pero válí
v chlastu
¨*!*¨
snad raděj i bez vysvětlivek :-D
13.11.2011 17:54:04 | hanele m.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?