Zdá se mi
Představuji si úryvky z tvého života,
jsi šťastný s ní a nebo s nimi,
známý výraz dětsky vychytralý,
a my jsme stále jako malí.
Utíkáme od zřejmého vztahu,
naše emoce jsou více než-li fádní,
nebráním vzpomínkám, které se objevují,
bráním se pocitu Oni Se Zamilují.
Bráním vší silou, aby jsi zapomínal,
vší silou mysli, jak to se mnou bývá,
zdá se mi, kupodivu, že to nefunguje,
zdá se mi, drahá, že už mě nemiluje.
Přečteno 287x
Tipy 6
Poslední tipující: Liška76, Niky88, Stavitel mostu přes Rubikon
Komentáře (3)
Komentujících (3)