Nechci být jen kamarádem
Ačkoli měl bych být jen kamarádem,
svoji náklonnost musím projevit.
Tvojí krásou jsem každý den omámen
a přitažlivostí k tobě jsem přebit.
Nevím, co se mezi námi děje.
Mé srdce se touhou chvěje.
Cítím ty slzy, ty vody co v duši mám.
Veškerou něhu teď Sněhurkám dám.
Doufám, že tahle báseň tě nenaštve.
Být s tebou i bez lásky je pro mě nadevše.
Nic už mě nyní tak těžce nezlomí.
Touha být s tebou se nikdy nezmění.
Přečteno 358x
Tipy 2
Poslední tipující: Liška76, Live to fight
Komentáře (2)
Komentujících (2)