tázavá
expozice
kolize
krize
peripetie
katastrofa..
.
-a kde jsme my? a kde jsme my?
první, druzí, věčně nazí
na trní a bez hlasu
zmrzlí a blažení..
/listopadová horečka
přebíhá z kupéčka metrovýho
mílovými skoky
o půl doby
nazad../
.
- je možný milovat bláznivě stroze?
/..a kde jsme my, a kde jsme my.../
.?
..peripetie z krize
v expoziční katastrofě
kolidují neklidně...
.
dnes večer nebudu spát.
Přečteno 358x
Tipy 4
Poslední tipující: nebech, Liška76, Stavitel mostu přes Rubikon
Komentáře (2)
Komentujících (2)