Když něco hezkého skončí-je nám to líto a vzpomínáme. Ale buďme rádi,že to vůbec bylo a kousek pěkného života se nám dostalo.
19.12.2006 16:11:00 | s.e.n
Máš dobrou sebereflexi v nicku, líbí se mi, že povídání o Tobě není v jedné obecné větě... :-)
Vzpomínky čas omete od našich chyb a špatných chvil, a to je dobře... Vzpomínej, ale hlavně žij... teď... tady... se současnými lidmi ;-)
19.12.2006 13:23:00 | Levandule