.
věž z nás je vyšší jak my
a nemůžu dosáhnout vrcholu
šplhám, lezu každým dnem..
a padám dolů
do temnot
věž, co nemá jméno
a na její výšku
se lze spolehnout
pod slovy
se klikatí
šála
z rozcuchaných dětí
a směrem k nám
si smutek
cestu klestí
ale nemá
zde místo
v jednom obejmutí
skrývá se láska
v jedné růži
pnutím
sklo tou křehkostí praská
jinotajných hvězd
a tak dýchám
bez prstů
hnutí...
a zem se k pádu řítí!
do tvých očí
do hořících loučí
co nosím po kapsách
i Korán
vede mne Alláh
moře nářků
a poušť díků
ze země sbírám
trosky dvojčat
velká je noc
poustevníků
ze zálivů
měst
z díkuvzdání
ledu polárních vlaků
namodralých gest..
..
máme hebkou kůži
porostlou tisíců ostnů
na pláži z růží
skleněným ostnem
tě bodnu
.
Šála z rozcuchaných dětí...
ST
17.11.2011 07:12:13 |
zvykám si blue
15.11.2011 21:25:22 | Lagedama
Pláž z růží je nádherný obrat..ten skleněnej trn už by mne nelákal..moc hezká..
14.11.2011 06:45:38 | Liška76