S pohledem bez cíle
Mokrými cestami od brady po kolena
Šedá myš v cizospěšném davu
kde vše ji plaší…
Sotva si tykáme, živote Kvapile
Já, rána hnisavá, když tobě schází drenáž
Krev propíjí se trpně do rukávu
jak oběť Mesiáši
Divně se bratříme
A nějak nemůžem´ se srovnat pospolu
v tom uzavřeném dění…
Sami a s minimem
A oba na svém konci mocných symbolů
jsme kličkou uchyceni…
...divně se bratříme... to bude asi, jak tomu já říkám (s cynickou nadsázkou), sestření...
Vzájemné uchycení se pomocí svých mocných symbolů je řešením (uchycením) zpravidla jen dočasným...,
avšak aspoň malý kousek života je na čas hezčí.
18.11.2011 11:10:24 | Špáďa