budoucí svit hvězdy
Hvězdičko jediná,
na nebi svítící,
snad třeba vyvážíš
kulturu hnijící.
Ty životem kypíš, záříš.
A my? Proč se vůbec snažíš?
Stejně ti budou dál s*át jemně na hlavu!
Jdem na ně, nechce to pražádnou odvahu!
A proč hvězda?
Krůčínek naděje?
Ona se nezdá,
až jednou dospěje
postaví se všem těm odporným parchantům,
odporným nechutným pitomým harantům.
Už dost bylo zlosti,
hvězdičko spi.
Ještě dolámeš kosti
a dosáhneš cti!!
Komentáře (0)