šedomyší

šedomyší

Anotace: -

kafe a do něj

špetičku skořice

jen tak

pro princeznu Šeherezádu

pán

co nerad rajčata po studenu

kouká oknem podkrovním

do Ječný ulice

jen tak, jen tak

a po pruzích zebry

skáče drobný déšť

letošní podzim jest

abnormálně mlžný

je třeba rozehnat závoje jeho

kouřem cigarety

a jen tak

užívat si pondělního nicnemyšlení

s posledním kouskem

hořký

čokolády..

.

-nezapomeň zalít kytky!

/a nepij na třešně.../
Autor fialová, 14.11.2011
Přečteno 318x
Tipy 3
Poslední tipující: kamínek, nebech
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí