kde jsou ty lidi
Kde jsou ty lidi
co dál tak vidí
kde jsou ozvěny
co najdou proměny
když tobě ztrácí
když smutek zvrací
své nové všednosti
myšlenky z něžnosti
nenajdeme šanci
nezveme k tanci
ty lháře lhostejnosti
bez předností
jsme slova co to vidí
KDE JSOU ty lidi.....
kdo jsou
snad ne my...
Přečteno 249x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Liška76, valerie emilie
Komentáře (1)
Komentujících (1)