Šiška
Jednoho temného večera
spadla šiška do jezera.
Neuměla prsa, znak,
plavala tam jenom tak.
Kolem šiškomilní kapři.
Dotoho Šiško, jen jim to natři!
A od toho temného večera,
kdy šiška spadla do jezera
z ní byla bojová akvabela
a to by byla báseň celá.
Přečteno 283x
Tipy 1
Poslední tipující: Liška76
Komentáře (1)
Komentujících (1)