slza
Tvářím se štastně ale nejsem, proč?
smeju se ale necítím to, proč?
Proč mam pocit že nejsem ta tvá vysněná
proč mam pocit že jiné máš rád víc než mě
proč mam pocit že mě nemiluješ
pocit,pocit mě bolí u srdce co mám
pocit,pocit cítím bolestně
nechci být jen loutka života
chci být tvá princezna.
Komentáře (0)