Od Sissi až po školu
Sedm kulek dostal,
ale jak Ježíš už nepovstal.
Byl to pan Ferdinand,
to byl na atentát kandidát.
On tu Sissi opravdu miluje,
a kdo? Frantík, ten co pořád slibuje
Měly čtyři děti ta první je Marie Valerie,
potom je Gisela, Rudolf a poslední je přece Sophie.
Výtvarný svět té doby krásou oplývá,
ale samozřejmě mě všechno splývá.
Také se dostavoval Pražský hrad,
začalo to tím, že někdo postavil malý kolovrat.
Ta škola v doby nám už staré,
tam bylo každé děcko hravé.
Obecná škola, gymnázia, reálky
tam si děti nemalují omalovánky.
Komentáře (1)
Komentujících (1)