Anotace: -
Začetla jsem se do tvých básní,někdy se ale fakt dlouho nad nima zamýšlím,myslím že je chápu , jsou pro mně dost komplikovaný nejspíš jako ty,a to v žádnym případě neni kritika ,naopak já přiznávám že je něco pro mně těžký.
19.11.2011 12:14:24 | valerie emilie