Anotace: -
Za odhodláním víra stojí
Vřelý úsměv rány zhojí
Slzy smír nám v duši suší
Jdu cestou jež srdce tuší
Nevidím jen věřím jeho hlasu
Krok za krokem objevuji trasu
Neohlížím se na okolí
Čekám- věřím na cokoliv
Neději neztrácím odhodlaně
Představuju si mužské dlaně
Jak mě tisknou v obětí
Kde jsou zatím nemám ponětí
Neustoupím-nepolevím v naději
Dokud nezapadnu ve sněhové zavěji
A i pod sněhem v tichém strádání
Budu doufat v paže jenž mě zachrání