Mým inspiracím !
Chci říct že ztrácím
..Vás
jak jde čas
a šedne vlas
..Můj
od pramene
jak snadno zapomene
paměť člověčí
odkud že byla?
a ze vsi čí?
Někdy se ve snech vrací
pozpátku jako raci
tam k řekám do stejných tras
byli jak oka las
a pasti jenž Amor se snažil klást
..a bylo jim tak sedmnáct.
Přijímám pod obojí
co kolem mě se rojí
vnady tak rády bují
a stále inspirují
provokují
koledují
kasírují...
ST!
16.11.2011 16:09:20 | Mario de Janiero