Spíš?
Do tvých vlasů pošeptám ti na dobré spaní
sladké a dobré tvé noční snění
A auž budeš spát , nějaký ten zbloudilý plyšák tě bude hlídat
armáda plyšových bojovníků se za tebe bude bít
abys ty mohla klidně snít
že žádného nemáš nevadí,
on doletí z galaxie plyše
když budeš se zavřenýma očima snít tiše...
Přečteno 605x
Tipy 4
Poslední tipující: anděl s modrými křídly, Liška76, Lucucu
Komentáře (1)
Komentujících (1)