Anotace: -
PADÁM
si padám
pampa dádam
letím nahoru ke skleněnému hranolu
lámu se na všecky barvy duhy
ve zlatých vlasech vítr škádlí stuhy
Zvadám
si zvadám
pampa dádam
ženu do žil mízu posledních chvil
života stuha se třepotá
pojď si ve mě číst
příběhy dávných věků starých míst
když já podzimní list
Padám
si padám
pampa dádam –
SKLÁDÁM
si skládám
pampa dádam
poklonu pro ženu dávných míst
co životem si Tiše
jak Šárka básně píše
co ty, jež budou číst
nádherně vřelý list
:)**
09.09.2024 13:40:22 | šuměnka