Kouzelná chvíle
Večer se krátí a sedíš tu dál,
Za okny zima a vítr tam vál,
Na stole sklenka a pravda v ní,
O téhle chvilce princezna sní.
Stačí se otočit a vidím jen tebe ,
Půjdu se projit, zima mě zebe ,
Za okny světýlka vesele svítí,
Na stole voní kouzelné kvítí.
Malinká princezna dál sní svůj sen ,
Budu dál doufat, že půjdem zas ven ,
Budu se koukat, jak se zas usmíváš ,
Budu chtít vědět, co v hlavě prožíváš.
Přečteno 367x
Tipy 4
Poslední tipující: Lucucu, Spajdy
Komentáře (2)
Komentujících (2)