Roaring twenties
Vesmír si zavesím na z nohy malíček
nechže sa hompáľa
v špagetových ramienkach plných mašličiek
Proxima odmala
rozkošnou hojdačkou šarmom hviezd oplýva
tak sa im podobá
je ako prefarbená do blond oliva
blýskavá ozdoba
charleston budeme do rytmu tancovať
roaring twenties štýlom
v pančuchách v spreji noc do rána glancovať
na nohách s motýľom
ktorý sa s vesmírom ako chce pohráva
prstom keď zakrúži
vybral si najkrajšiu z hviezd, s ňou sa bozkáva
pri zemi na ruži
klesnú do lupeňov pod nočnou oblohou
kým zenit čierny je
umĺknu tóny, tíš kalicha onoho
na dne spí.. oni nie
Přečteno 225x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Liška76, labuť
Komentáře (1)
Komentujících (1)