Anotace: -
( Když nadejdou ty slabší chvilky )
Jsem touhy plná,
v očích mám strach.
V hlavě mi haraší,
a neznám krach.
Snad jsem jen nůž
a nebo pila.
Snad jsem jen zlá
a nebo hodná ?
Snad nejsem to já,
kdo v Tvém srdci umírá.
Chci být živá.
Chci být Tvá.
To není přání,
žádný příkaz...
Je to jako voda na poušti,
jako člověk co nic nezkouší...