Dal jsem ti ST...teda není to pro mě veledílo, ale velmi se to dotýká mého života. Velmi.
08.12.2012 19:40:14 | Robin Marnolli
Někoho jenom ponaučí ,dotkne se lehce,
někoho zase popostrčí ,zničit ho nechce.
Však někdy zasadí ránu,všechno co máš je v pánu.
Já tomu osud říkám,denně se sním stýkám.
Třeba jsem to pochopila blbě, ale to nevadí ,hlavně že se mi to líbí.
17.11.2011 21:07:47 | valerie emilie