Jsme hříchy
Čekej tiše,mrtvá lásko
jsi věta,mlčící krásko
kde v ozvěně najdeme stín
potom jen potkáme hloupý klín
když v každé naději
slova,slova roztají
neznají
Přečteno 242x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Liška76
Komentáře (1)
Komentujících (1)