Virtuální..
.. logika léčka je
kdo ji zná, mlčí
proč vesmír netaje?
- má pas umrlčí
pro transfer z demo her
meandrů kliček
do jícna černých děr
jichž jídelníček
logikou náhody
čiré veskrze
řídí se, parodií
na ni, ke hrůze
matematiků všech
potěmkiniád
prasklých kulis ve švech
vzorců snad miliard
z táflí, děl tlustých knih
jak kvasných beček
každý nezmoudří z nich
viz já, blbeček
Přečteno 243x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Liška76
Komentáře (0)