V klubu starých nostalgiků
Anotace: Druhý týden se rozmýšlím, zda ji sem dát. Přijďte si vyzkoušet pohodové prostředí bez složitých vychytávek.
.
V klubu starých nostalgiků
zbavíš se tu lehce kliků
zbytečných a marných
vychytaných funkcí sporných
Starý liter dřevěný
najdeš trochu skrčený
utajený s adresou (pšt!)
kdeže vlastně všichni jsou?
Na básničkách basne.cz
vypadá to, že tam přejdou
všichni staří od a do zet
V klubu starých nostalgiků
zajdi, zkus to, je to jako
zamlada a v starém triku!
.
Přečteno 379x
Tipy 3
Poslední tipující: Ružka
Komentáře (1)
Komentujících (1)