...........................
Anotace: Něco rozdělaného. Prost artefakt z mé dílny
Skrz okno černá tma sem zírá,
a směje se mi do očí;
když žena dveře pozavírá,
a klíčem v zámku otočí
Na stole víno, svíce v půli,
ať vydrží, než se rozední;
kouř kreslí ladně moji vůli,
dej bože, snad ne poslední
Polibek na tvář, pousmání,
pak nenápadný v peřin krok
Chci záchvěv citu!Není k mání,
snad hrdlo zchladí, další lok
Přečteno 378x
Tipy 6
Poslední tipující: Sunny, Ollie, ejwo, Ahimsa
Komentáře (5)
Komentujících (5)