Anotace: -
Ve slepé uličce
leží světlo
napůl nakousnuté
dávno je pryč
oheň
i ta jiskra
jen bolest v srdci
Tvým chladem
zažehnuté
jenom si vzpomeň
jak dřív
duše byla čistá
nyní však
v nedostatku ctnosti
se topí
a zalyká
povinností
...