Bouře na Saturnu
Bouře na Saturnu sílí
chtěl jsem adrenalin, mám jej
nemám nic, jenom košili
chceš-li snít, pojď, se mnou hajej
na planetě sedmi divů
hyperbouří jejich výčet
začíná, máš-li naživu
zůstat, musíš s vichrem fičet
nejlíp nahá jen v košilce
ať se má do čeho opřít
po poryvů v ní nadílce
zahřívacích předkol orbit
konečně nazí oba dva
můžem si živly vychutnat
v objetí letka má i Tvá
postrádá stud i všechen šat
Přečteno 272x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Liška76, Jeněcovevzduchukrásného
Komentáře (2)
Komentujících (2)