Trápení
Trápení
Stále nemůžu spát,
musím se sama sebe ptát.
Proč derou se mi slzy do očí
a celý svět se se mnou otáčí.
Vidím jen jí s tebou,
po chvíli však barvu temnou.
Přes slzy nic nevidím,
ale myšlenkám se neubráním.
Nejspíš se budu muset smířit s tím,
že TY nikdy nebudeš mým.
Teď doufám v jednu věc,
že alespoň ty budeš ten šťastenec.
Přečteno 253x
Tipy 1
Poslední tipující: Petbab
Komentáře (1)
Komentujících (1)