Troska
Troska
S žiletkou v ruce,
myslím na toho, kdo mi vzal srdce.
Však on ho roztrhal na kousky,
ano nezachoval se k němu moc hezky.
Teď tu sedí jenom troska,
na čele jí zbyla vráska.
Vráska, když ho naposledy viděla,
byl s jinou, a tak s pláčem utekla.
Chvilku jen sedí a kouká ven,
potom řízne a přestane snít její velký sen.
Komentáře (0)