Tvoje oči..i pohledem lze pohladit
Hladíš mne očima laskáš,odháníš
a opět lákáš.
Co smíš se neptáš,dobře poznáváš
s odezvou těla rád se potkáváš,
úlevu,něhu lavinu toho žhavého sněhu
s láskou rozdáváš.
Ruce tvé chladné s kontrastem těla
žhavě mne laskají...vše co jsem chtěla.
Souznění srdcí,duší a dvou bytostí
dokáže zázraky i denní všedností.
Přečteno 323x
Tipy 5
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Radek.oslov.Šafárik, SWEET13
Komentáře (3)
Komentujících (3)