Co je to kurva za příběh
když místo šťastných konců
slýchávám zvuky zvonců
v pastvinách nebeských
a špalír v černi
moji věrní
a svět kolem tak malicherný
Od sazí sníh zas ze střech taje
falešně hudba k tomu hraje
a slz co nemaj ani Fláje
po deštích
pod deštník boha
kdo dnes se schová?
Já dneska jsem se na to vohák
a boty už mi netlačí
On kráčí
po vodách
sype se pouští
ve větru dnům
odpouští
...ničemům
mám ráda slovo "kurva" v básni
když se hodí
a i zbytek je na všechny palce nahoru
takže ST
18.11.2011 20:45:15 | Lucijena
jsem dlaždič
za slova sprostý se omlouvám
ale měnit nebudu
přesto díky za koment :)
18.11.2011 18:44:50 | zenge
Moc často nepíšu komentáře, ale tahle stojí za smeknutí..jen ta kurva na začátku mi, kurva, nějak nesedí, nerada totiž říkám i čtu slovo kurva. Kurva!
???
18.11.2011 15:48:31 | Mirka Hedbávná