Anotace: omlouvám se, ale opravdu mi není dobře a tato báseň popisuje trošku to jak mi je.
Já hlavně obdivuji, když je někdo schopný psát i v takové situaci :-) Ta báseň navzdory pohnutkám, ze kterých byla stvořena, je spíše taková veselá... Ale to nic nemění na tom, že přeji brzké vyzdravění.
20.12.2006 10:25:00 | Lucie Plocová