Setkání u baru
A nakonec to budeš ty,
kdo přijde první k našemu baru.
A já tam budu čekat od loňského jara.
Jako vždy dáš si nejdřív led
a poté dva nevinné Bourbony.
Já budu šťastná na pohled.
A smutek schovám kordony.
Moc dobře poznám,
jak voní
Chesterfield,
tvých úst je moc.
A stejně jako touhle dobou
loni,
fascinuje mne tvá láska
pro nemoc.
Přečteno 286x
Tipy 8
Poslední tipující: Liška76, borůfkovej shit., Niky88, malá slečna
Komentáře (3)
Komentujících (3)