Pochyby
Kampak to se mnou asi spěje,
život můj se těžkým stal,
když srdce mé se neusměje,
a vyhas oheň co v něm plál.
Nedůvěra to je slabost,
jenž i lásku roztříští,
i ti silní ztrácí radost,
když jim srdcem projíždí.
Však naděje má neumírá,
věřím v lásku pevně dál,
jen blázen často zapomíná,
na doby kdy sám zpytoval
Přečteno 426x
Tipy 9
Poslední tipující: Liška76, E.T.Jane, Jeněcovevzduchukrásného, Adrifinell
Komentáře (4)
Komentujících (4)