Anotace: -
Každý večer
oblékám se do tmy
a se zastřenými sny
uléhám k spánku
v tichosti ubíhají
všechny moje dny
bez úsměvů
a nadšení
se poddávám
vánku
jenž kolem nás
zvolna věje
a hladí naši vnitřní
zář
dokud se smutná
duše neusměje
a nerozbije
smutnou tvář
…