Anotace: -
Když zavřeš oči
jiný svět se Ti zjeví
ten pokoj a klid
bolavou duši
pohladí
sváže smutné myšlenky
a snad Tě to neodradí
veselý úsměv
ještě na rtech mít
…
Když zavřeš oči
jenž němé slzy chladí
a večer na řasách
zvolna mi umírá
vzpomínkou na Tebe
mou duši hladí
srdce však bez Tebe
dál smutné zůstává
…