Anotace: -
Rozmazané vzpomínky
jenž už mě neochromí
ve stínu zalité
v rozbouřeném moři
bez možnosti návratu
jež naděj mou zlomí
smaže snad někdy
všechny mé pochybnosti?
a touhu novou
dokáže stvořit
však poté rozplyne se
v každodenní
všednosti
…