Věnováno....
Snášela jsem..
hvězdy z nebe
a hory na ramenou
výčitky
modříny
a jehličí na kolenou
trnovou korunu
a křoví
když nahá jsem se jím prodírala
rozpraskané ruce
když jsem z chodníků
své slzy dlaní utírala.
Snášela jsem
do Tvého klína zpěv šafránu
zimomřivost sněženky
a sebe
sebe sebe.....
Nežila jsem
jen otvírala snář
milovala jsem
tak čistě....
A pak mi mráz na okna vymaloval vzkaz
.......
měl jen tři slova:
lhář lhář lhář
Přečteno 421x
Tipy 15
Poslední tipující: Kyška, Radhuza, Denael, chci_uverit, tato22, Morgenstern, Jiná, Jiparo, protivyl
Komentáře (4)
Komentujících (4)