na hlavě šedý vlas,
to jen miluje se čas
se vzpomínkou
i dnešní ráno
plná vděčnosti
podléhá tvé něžnosti
moje vzpomínka
na tebe
mám pocit,že
láska je iluze
s polibkem
na tvé rty
i přes zlomené sny,
se mohu dotknout
hvězd.