Myšlenky všedního dne (bez rýmů)
Rozdávej kolem sebe úsměvy
Pamatuj, že každý den vychází slunce a že svítí i za mraky
Dělej radost těm, které miluješ
Neopouštěj opravdového přítele, ale odpusť mu
Nezapomeň, že všechny růže mají trny a přece jsou královnami květin
Raduj se z maličkostí
Přečteno 398x
Tipy 1
Poslední tipující: malá slečna
Komentáře (0)