Když do duše nám sněží
Dusím v sobě samotu matek
zloba otců na nás křičí
vteřinu nepřežitých jatek
zamčených kotců
prasat co jen svět tu ničí
ještě není patek
nahá doba okřikuje všednosti
nepřežitých prostitutek
bez hledání něžností
co v tobě křičí
už není svátek,je to jen začátek
ten se jen ve mně ztrácí
odložený řádek
citron,med,a ještě se kácí
Najdu v sobě moudrost bajek
myšlenky se všude věší
dusím v sobě slova krásek
když do duše nám sněží
Přečteno 278x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, valerie emilie
Komentáře (2)
Komentujících (2)