Poradce č.2874
Anotace: ... jistě znáte taky spoustu poradců... tak jedna říkanka pro ně
Až mi zas budeš radit,
jak nejlíp žít
a kde nakoupit levnějc,
vystrčím na tě holou řiť.
Nebude ti to vadit,
přece jsi fit,
jen vědět budeš pevnějc
jak moc jsi lepší než já, viď...
Přečteno 481x
Tipy 2
Poslední tipující: Házté, Judak
Komentáře (2)
Komentujících (2)