Jako Vánoce
Anotace: A je to v suchu ...:))))
...
...
A je to v suchu
no vlastně pod kapotou
Právě jsem ji zabouch
Plyšová vánoční žába
a její kostrbatá prdel
z dětské prádelny snů
Možná jsem měl vzít raději dvě
I té bezzubé holčičce od vedle
co ještě neumí zdravit
Ta, co jen utře soplík
své ustrašené panence
a zašišlá
„To je jen stlejda”
( někdy si tak vážně připadám….:))) )
a zmizí ve sklepě …
Ví, že panenky se bojí sluníčka
a na solárko je ještě malá ….:(
Taky jsem tam chodíval
Ale proč?
No jo, tak už jsem si vzpoměl
Torza přebalených krabic
s dírkami od jehličí
...
...
Komentáře (3)
Komentujících (3)