Tchýně
Anotace: Co víme o lidech? Co nás může překvapit? Nic
TCHÝNĚ
Ach ta moje zatracená tchýně.
Na bratra culila se často vilně.
A co on vlastně vidí na té Vilmě?
Zamilovali se a teď žijou spolu slibně.
Avšak mě je z toho stále blivně
jako Vilmě, co nemá ráda dceru i mě.
Komentáře (2)
Komentujících (2)