Tvář
Ukaž svou tvář
a je to na beton
že tvé tělo jednou
v betonu najdou
vzpomínky smaž
použij aceton
pak znovu nalakuj
fiktivní pravdou
ukaž svou tvář
stopy se zametou
dřív, než tě tvé vlastní
pochyby zajmou
nebudeš lhář
lež, dávno zabitou
zabili smrtí
tak klidnou a snadnou..
Přečteno 230x
Tipy 2
Poslední tipující: Liška76
Komentáře (1)
Komentujících (1)