Nádech.
Nejdřív však varuji:
Prsty do uší!
Srdce se mi rozbuší,
krev nahrne do hlavy.
--A nic, žádný tón.
Zkouším to znova,
oči vytřeštěné jak sova-
-jediné pípnutí,
a pak kiks.
Mžitky před očima,
lapám po dechu,
hučí mi v uších-
-Nedostatek nádechů!
Jak můžu foukat
malinkou štěrbinou?
Nádech- a znova!
Stávám se hrdinou!
Na hoboj konečně a1 zahraji.
Když dám i g1 tak stopro vyhraji!
Radostný nádech- a nic!
No jo, příště budu cvičit víc...