Kola se točí a točí a točí,
tak proč Ti tečou slzy z očí ...
Kdo snaží se mi hlavu splést,
řekni lásko, kdo se mi Tě snaží svést ...
06.01.2007 12:34:00 | NikitaNikaT.
na kole , na kole jedu
dělám to od dětských let
jediná věc kterou svedu
objíždět objíždět svět.
24.12.2006 13:19:00 | zabiják