10.
Jako bych chtěla už jen já,
hledat dál smysl života.
Cítím se tolik samotná,
když zmizela Tvá podstata.
Jakou změnu udělá smrt s člověkem.
Mám strach,
že půjdeš-li takto životem,
zmizíš mi v temnotách.
Přečteno 278x
Tipy 4
Poslední tipující: Liška76, J sh' T r' k
Komentáře (3)
Komentujících (3)