Rozmazaný svět pocitů
Anotace: moje perverzní zvláštní zhýralé pocity běžně nudného dne
Hnít v bídě světa,
Toť má čest,
Proč nepozřít zbědovaného kmeta,
Proč nepozřít jeho moudrost.
Ulíbat se v oslintaném oparu,
Nemoci se šíří slinivkou ústní,
Člověk vzkřikne: uhni problémová naivko,
A ona uhnije.
Přispěj na postižené,
A staneš se jedním z nich.
Jez krávy
A budeš taky kouskem masa.
Slib mi,
Ze půjdeš se slibama už konečně
Do do do… ehm ehm ehm…
Že si je necháš pro sebe.
Zalepenou pusou pohybuj v rytmu pravdy,
V rytmu jednoho velkého cenzurovaného porna.
Jojoj, láska je velká prohnilá zrada s vůní vášně,
Která páchne sladce jako kyselá shnilá okurka,
Kterou vysouložila stará nemytá panna.
Komentáře (0)